Sunday, March 6, 2011

Postman to Heaven

Peace upon you.. (^_~)

Nampak gaya pasni aku update blog hari2 la.. Hehe. Besa laa.. Dah aku dok kat umah. Hehe.

Ok. Hobi aku kan jadi pengkritik x tauliah yang x dak sijil kritik. Hahah.

This is my first time tengok Jaejoong act. Yang aku taw dia menyanyi ja ngan grup dia. Hehe. Mana la aku taw dia active gak acting. Hmm..

Cerita ni bertemakan romance fantasy. Aishhh.. Mula launching 12/11/2009. Tapi dah aku baru tengok after exam.., aku baru nak comment la niyh.. Kekeke.

What a nice picture. Ni official poster.. Jaejoong gaya santai, Hyo-Joo muka blurr. Hahah.
I loikeee...

Jaejoong as Jaejoon
Han Hyo-Joo as Choi Hana


Apa yang paling aku suka lam cita niyh.., bila Jaejoon panggey nama Hana. Ouchhh!! So sweetttt.. Hana. Hana. Cewahhh.

Meh aku cita sket2 (sebab aku pcaya x semua org tengok cita baru, taun tu jugak. hahah) Lam cita niyh.., Jaejoon bukan manusia. Tapi dia posmen. Hana ni plak x caya Jaejoon ni bukan human. Tapi dia kawan jugak ngan Jaejoon. Emm.., aku paling sediyh bila Jaejoon x bleyh nak tulong Hana beli kopi. Mmg masa tu Hana nanges2. Mmg nampak sangat Jaejoon sedih sebab x dapat penuhi p'mintaan kecik Hana.


port lepak depa dua tym nak menjalankan mission

Watak Jaejoon.., he's so loving laa.. Dia sayang Hana.., tapi dia terpaksa. Terpaksa? Terpaksa apa..?? Heheh.. Nak taw terpaksa apa.., kna tengok la.. Haaa. Tgk dia cm x dak perasaan mula2. Tapi......, dalam hati bertaman2. Haha. (^_~) Masa lampau dia dulu agak rumit. Bila jumpa Hana..., dia happy ngan wat 1 pmintaan yang mengejutkan. Awww....

Hana plak.., dia ni lonely. Bagi aku hidup dia suram. Bila Jaejoon muncul.., baru la hidup dia ada warna aku rasa. Dia memang sayang gila dekat Jaejoon. Masa Jaejoon x layan dia last2.., dia macam pelik. Sabaq ja la Hana oi...

Scene yg ni aku paling sediyh. Huwaaaa... Kenapa orang yang kita sayang perlu hilang..?? Jaejoon........... Kajima

Cerita ni lembs sket plot dia, tapi ada kekuatan yang tersendiri. Aku rasa Jaejoong voice..., wow!! Serak2 basah nak kuaq x kuaq suara dia. Mmg perghhhh.... Hahahahahaha. Lama lepaih tu Leya tengok plak cita niyh. Then dia cakap kat aku,

"Moon.., suare Jaejoong memang perghhhhh. Sedap gile..."

"Haaa... Hang taw x pa. Cayaq aku dow.."

Pas uu mula la... Bla, bla, bla, bla, bla... Pakat2 dok cita pasai Jaejoong yang diangkat sebagai hero untuk seketika. Hahahaha. Seha dok diam p main jauh2 sebab dia x tengok cita niyh. Huhu.

Baby blog: Serungaih tui 2 sahabat sejati niyh.., Orang tengok muka, depa dengaq suara.

Kembang kuncup la Amed.. Macam aku x taw. Hahahaha. Ok laa JJ.. Tapi pas aku analisis (x bleyh blah) Jaejoong memang sesuai rambut macam tu. Lau rambut pendek cm Siwon tambah hat rambut pendek rapat Siwon tu.., memang x sesuai ngan Jaejoong. Pelik sangat2. Hehe.

Ok. Jangan lupa layan. Zassss

Love,
munirahazmi

2 comments:

  1. ak jgak yg tlibat noe..haha(amed)

    ReplyDelete
  2. hahahha. hg ngan jj kan x dapat dipisahkan..

    ReplyDelete