Saturday, January 28, 2012

the first wedding from my batch.. ^^

Assalamualaikum.. ^^

Hari niyh.., 28/1/2012 merupakan hari bersejarah member aku.. Oh my!! Sangat ralat sebab aku x bleyh join.. Kan aku ada program ALSP & ELSP.. So memang aku x bleyh balik la.. (-_-,)

UMMI KALSOM BINTI ZAKARIA..,

Congrats beb! Aku x taw nak kata apa dah. Lidah terkelu x mampu mengeluarkan suara.. Hehe. Weyh, status hang dah berubah... Weyyyy!! Aku x pcaya... 0_O Pasni kalaw ajak hang lepak.., mesti payah. Hahhahaa. Okay.., aku paham. Hehe. Dulu single, la niyh dah married. Semoga jodoh hang berkekalan dunia akhirat. Aamin... ^^

Ummi with hubby.. ♥

1 word. Syahdu.
*ok cukup. aku jeles. kekekeke*


nota picisan:
carikan sorang jejaka malaya yang TINGGI *ciri penting* untuk saya dan saya nak kaler hat macam remy ishak.

yaa.. siwon, siwon jugak. memang saya suka siwon yang berkulit cerah itu. tapi saya lagi suka jejaka malaya yang berkulit gelap.. anda manis di pandangan mata saya *=P seriously. oh, saya bukan SWEET TALKER okeyh..??


p/s: weyh.., aku bila plak nak kawen niyh..?? dengaq2 coming soon ada g member2 hat nak btunang.. aishh.. parok aku parok. haha *gatai. belajaq bagi habeyh dulu* sekian.


Love,
munirahazmi

4 comments:

  1. hg tu yg status cik tu pon payah nak lepak skali..kalah aku yg mak datin ni tau=p

    ReplyDelete
  2. hahahahaha. aku bz la mak cik.. schedule aku penuh.. kena wat epoinmen.. sila la paham.. wifey siwon kan..?? haa..

    ReplyDelete
  3. uishhh... men kasaq nampak.... haha

    ReplyDelete