Wednesday, December 22, 2010

No Min Woo

Salam.. I nak dating ngan u ni baby... He.

Wey hampa!! Aku tengah wink! wink! *;) niyh. Ingat nk simpa sensorang. Tapi nak cita gak. Haha. Poyo gila. Tapi aku harap x dak sapa jeles na. Hahahahahaha.

Hari tu aku mimpi No Min Woo (pengaruh cita My GF is a Gumiho). Haha. Perghhhhh... Romantik beb!! Dia couple ngan aku. Oh!! No!! X pcaya. X pcaya. Bangun pagi tu aku tkebil2 teringat. Eh. Aku dating dengan sapa eh? Rupa2nya Park Dong Ju. Wooooooooooooo...

Lam mimpi tu kan, aku 1 kelas dengan dia. Aku memang syok abeyh kat dia. (^_^) Tym mimpi tu waktu rehat. Satu hari tu dia discuss ngan salah sorang budak kelas kami. Mesra gila. Haih. X senang duduk aku. Jealous kot. Tapi aku wat cool ja. Ekekeke. Last kali demi nak hilangkan kejelesan yang bersarang di hati sanubari, aku p la nyembang ngan sorang guy lam kelas kami. Siap bleyh gelak2. Tengah dok rancak dia my join kami sembang. Ps uu dia tya aku apatah. Then dia kata kan? yang memang nak tuju kat aku. Aku jawab endah x endah ja. Banyak cantik nak jawab elok2. Aku dah la bkasap tym dia dok discuss tadi. Then aku blahhh p dok tempat aku.

Masa tu musim sejuk. Aku p study kat mana pun x sure. (apa punya mimpi la) Aku duduk la kat tempat aku. "Sejuk aa" tiba2 aku cakap sensorang.

"Sejuk ke?" Eh, bila masa lak No min Woo ikut aku?

"Aah sejuk" Jawab aku.

Then dia pegang tangan aku. Macam 2 jiwa jadi 1!! Macam ni ha...

"Sejuk lagi?"

Aku senyum hat x nampak rupa senyum. Mak aiii... Apahai mamat ni romantik semacam ja ngan aku?

Tsentot aku ngan reflection dia. Oh my!! Adakah aku bermimpi?? Tidak. Tidak. Betui la dia hold tangan aku. His hand fulled of warmth. Pheww~~

Susah nak senyum, seorang yang dingin. Oh. I loikeee.. Apa yang penting...?? Lesung pipit. Oppsss!!

Lama pastu baru aku taw rupa2nya cinta aku kat dia x bertepuk sebelah tangan. Bahagia gila. Hehe. And love begin between MUNIRAH AZMI and NO MIN WOO.

Bangun2 tidoq aku hanya mampu sengih ngan lumberjack. Hahahahahahaha. Aku cita kat Seha ngan Alia.

"Ni mesti mak ayah aku doa aku dapat mamat Korea" aku tsegih2. Waaaaaaaa..

" Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee la Munirah", kata Alia.

"Malas aku layan ko", kata Seha.

Hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha. Gelak hepi ja aku. Love you No min Woo. Choi Siwon jangan jealous. Hahah *;)

this is my No Min Woo *;)

Bila penyakit angau aku my ja kat dia, aku dengaq lagu Trap laa. Kira aku menyelami hati perasaan dia la. A a a a a. Vokal dia mantap. Kira 1st time dengaq lagu tu full version, i'm in love with the song. Mata aku tahap ada bentuk love aa. Ha3.

Andai kata kamu memeluk Islam..., adakah aku yang bertakhta di hati..??

Min Woo-sshi.., domo domo domo domo chu a e.

couple in dreaming,
-munirah azmi

2 comments:

  1. wey, mamat 2 ckp bm ka ngn hg, hahahahahhahaha

    ReplyDelete
  2. wey ara... hg x puaih hati apa..?? akakakaka.

    ReplyDelete